مواد لازم:


۲ قاشق غذا خوری روغن
۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ
۳ حبه سیر رنده شده
۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
۱ قاشق چای‌خوری نمک
۲۰۰ گرم گوجه نگینی
۴۰۰ میل خامه
۲۰۰ گرم پنیر چدار
۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)
پیازچه


آشپزخونه قاشق ,اسپاگتی ,گوجه ,نگینی۴۰۰ ,نمک۲۰۰ ,تاکو۱ ,گوجه نگینی۴۰۰ ,نگینی۴۰۰ میل ,میل خامه۲۰۰ ,خامه۲۰۰ گرم ,گرم گوجهمنبع

طرز تهیه غوره مسما

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

راز و رمز یک شله‌زرد عالی

طرز تهیه حلوا

روش تهیه ساده “سوهان عسلی” ترد خانگی

طرز تهیه املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه

كرابيه خرما گردو

مشخصات

آخرین جستجو ها

رستوران شهزاد لذت اشپزی املاک جهان، خرید ویلا در شمال هر چی که بخوای صبرم سر اومد درخت المنتور فارسی همه چی موجوده مرجع تخصصی ویلا در ایران History