شله زرد یکی از دسر‌های سنتی ایرانی‌ست که اغلب اوقات برای مراسم مذهبی، نذری و البته افطار‌های ماه مبارک رمضان پخت می‌شود. پخت این دسر خوش‌عطر و شیرین سنتی راز و رمز‌های خودش را هم دارد و سختی‌هایی هم دارد اما نتیجه آنقدر لذیذ و خوش‌طعم است که واقعا به تمام تلاش‌ها و سختی‌هایش می‌ارزد. در وبلاگ دلخوش ما  را دنبال کنید.

 
به شله زرد ماه رمضان مخصوصا باید غیرت داشت. اصلا به کم و ساده راضی نباشید و بیاید تا با هم یک شله‌زرد عالی و بی‌نقص بسازیم.
 

 

 
اولین اصل و مهم‌ترین اصل شله‌زرد غلظت آن است. شله‌زرد نه باید شل و وا‌رفته باشد و نه سفت یک غلظت مطلوبی باید داشته باشد، به سبک شله‌زردهای مادرها و مادربزرگ‌ها که اغلب ما در بچگی طعمش را چشیده‌ایم و هنوز مزه‌اش با ما همراه است.
 

 

 
مواد لازم:
 
برنج، یک لیوان
شکر، سه لیوان
کره، ۵۰ گرم
زعفران
گلاب، یک سوم لیوان
خلال بادام، ۵۰ گرم
 

آشپزخونه   ,یک ,شله‌زرد ,لیوان ,هم ,پخت ,    ,راز و ,هم دارد ,۵۰ گرم ,شله‌زرد عالیمنبع

طرز تهیه غوره مسما

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

راز و رمز یک شله‌زرد عالی

طرز تهیه حلوا

روش تهیه ساده “سوهان عسلی” ترد خانگی

طرز تهیه املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه

كرابيه خرما گردو

مشخصات

آخرین جستجو ها

isabel1m42d7 teren شرکت بازرگانی فیروزه--09129374366---firoozetrading سوئیت در کلیبر اجاره سوئیت در کلیبر مته و قلم film دستمزد رنگ کار ساختمان مدرسه شهید ریاحی novin IranPSA اجرای بازسازی منزل