شله زرد یکی از دسرهای سنتی ایرانیست که اغلب اوقات برای مراسم مذهبی، نذری و البته افطارهای ماه مبارک رمضان پخت میشود. پخت این دسر خوشعطر و شیرین سنتی راز و رمزهای خودش را هم دارد و سختیهایی هم دارد اما نتیجه آنقدر لذیذ و خوشطعم است که واقعا به تمام تلاشها و سختیهایش میارزد. در وبلاگ دلخوش ما را دنبال کنید.
به شله زرد ماه رمضان مخصوصا باید غیرت داشت. اصلا به کم و ساده راضی نباشید و بیاید تا با هم یک شلهزرد عالی و بینقص بسازیم.
اولین اصل و مهمترین اصل شلهزرد غلظت آن است. شلهزرد نه باید شل و وارفته باشد و نه سفت یک غلظت مطلوبی باید داشته باشد، به سبک شلهزردهای مادرها و مادربزرگها که اغلب ما در بچگی طعمش را چشیدهایم و هنوز مزهاش با ما همراه است.
مواد لازم:
برنج، یک لیوان
شکر، سه لیوان
کره، ۵۰ گرم
زعفران
گلاب، یک سوم لیوان
خلال بادام، ۵۰ گرم
آشپزخونه
,یک ,شلهزرد ,لیوان ,هم ,پخت , ,راز و ,هم دارد ,۵۰ گرم ,شلهزرد عالیمنبع
طرز تهیه غوره مسما
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
راز و رمز یک شلهزرد عالی
طرز تهیه حلوا
روش تهیه ساده “سوهان عسلی” ترد خانگی
طرز تهیه املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه
كرابيه خرما گردو