فواید مصرف غذاهای دریایی

محافظت از بیماری هایی مانند سرطان، آرتروز ، فشار خون بالا ، سکته مغزی و بیماری قلبی

کمک به کاهش خطر افسردگی ، بیماری آایمر ، دمانس ، دیابت

کمک به عملکرد مغز و رشد نوزادان

جلوگیری از انتشار علائم آسم در کودکان

بهبود مشکلات حافظه

به طور کلی غذاهای دریایی از نظر خاصیت و ارزش غذایی یکی از بهترین خوراکی ها در سراسر جهان محسوب می شوند.

 

مواد لازم برای درست کردن قلیه ماهی :

  • ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
  • پیاز متوسط :3 تا 4 عدد
  • گشنیز : 1 کیلوگرم
  • شنبلیله: 250 گرم
  • تمبر هندی : 200 گرم
  • زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)
  • سیر: 1 بوته
  • روغن :200 گرم

قلیه ماهی


آشپزخونه ، ,بیماری ,دریایی ,کیلوگرم , 1 , 2 ,غذاهای دریایی ,کمک به ,عدد گشنیز  ,گشنیز   1 ,4 عددمنبع

طرز تهیه غوره مسما

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

راز و رمز یک شله‌زرد عالی

طرز تهیه حلوا

روش تهیه ساده “سوهان عسلی” ترد خانگی

طرز تهیه املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه

كرابيه خرما گردو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اعلام نتایج تیزهوشان کابینت وکیوم فروش سگ سرابی دانلود موسیقی خرید اینترنتی انواع لوازم کوماتسو ارنا کالا مانا چمن آرایشگران ماهر هیئت انصارالمهدی جده بزرگ سفارش انواع طراحی داخلی لوکس